Novetats març – abril 2020

22.04.2020

Les primeres novetats de l’any arriben en temps complicats, però justament per aixó amb més il·lusió, més empenta i més ganes que mai de trobar-se amb els lectors. No deixeu de contactar amb la vostra llibreria de confiança per comprar aquests o tants d’altres llibres meravellosos que us hi esperen!! Donem suport a les llibreries; quan tot aixó passi, les volem allà!! Bones lectures i molts ànims a tots.

Els Capibares. El dia en què van arribar aquells animals estranys, grans i peluts, a ningú li van quedar dubtes: NO! No hi havia lloc per a ells. Però els capibares no podien tornar a casa, ja que la temporada de caça havia començat … Així, capibares i gallines van començar una convivència que seria una revelació.

Sense fer servir les paraules migrant, o diferent, o assetjament, Els capibares tracta sobre tot això i molt més, i de com els més petits ajuden als més grans a vèncer els seus prejudicis. Una preciosa història escrita i il·lustrada per Alfredo Soderguit.

La bandera de l’Amàlia. Tots saben que Amàlia és la millor costurera del petit poble d’Orbanilla, així que a ningú li estranya que, un bon dia, la comissió de festes es presenti a casa seva per fer-li un encàrrec molt, però que molt especial: confeccionar bandera del poble . «Ah, però el nostre poble té bandera?» (Amalia és una mica despistada). «I tant que sí! I lo bonica que és!». L’Amàlia posa fil a l’agulla i treballa sense descans, però no tot són flors i violes. Després d’un imprevist rere altre, haurà de recórrer a la seva habilitat, però sobretot una gran imaginació.

La bandera de l’Amàlia és una història que recorda els contes tradicionals d’antany. Un àlbum teixit amb humor intel·ligent i final inesperat, escrit per Nono Granero i il·lustrat per Ina Hristova.

I amb aquestes històries fascinants, la primavera ens porta un àlbum de l’autora il·lustradora Kitty Krowther, inèdit en castellà i català: Mare Medusa.

Una nit en què el vent bufa amb terrible força, dues dones caminen a pas viu cap a la casa de Mare Medusa. La gran tasca de la vida comença, i després d’unes quantes hores d’esforç, Irisada treu el cap. Mare Medusa està feliç amb l’arribada de la seva filla, la protegeix entre els seus cabells i sobretot, la protegeix de l’món. Però Anacarada vol ser com tots els altres nens.

Un llibre que ens parla sobre el cicle de la vida, l’amor de mares a filles i l’aventura de crèixer.

 

Bones lectures!