Novetats Ediciones Ekaré març 2019: Bona nit, Goril·la, Vermell i Verd, Una morsa al meu jardí, L'Ossa i el Llop

Novetats març 2019

08.03.2019

Ekaré celebra l’arribada de la primavera amb un món de novetats: Bona nit, Goril·la, L’Ossa i el Llop i Vermell i Verd. 

Començem amb un clàssic de bona nit per als més petits, escrit i il·lustrat per la gran Peggy Rathmann: Bona nit, Goril·la.

«Bona nit, Goril·la» «Bona nit, Elefant….» Es fa de nit al zoològic i tots els animals se’n van a dormir. O no. Qui és el personatge baixet i pelut, amb una clau a la mà i un somriure trapella? Sembla que el guarda del zoològic no l’ha vist encara, però el personatge sospitós sap molt bé quin serà el proper pas del guarda. Novetat en català d’un títol que celebra vint anys al catàleg d’Ekaré.

 

 

 

L’Óssa i el Llop és una bella història escrita i il·lustrada per Daniel Salmieri. Una nit d’hivern, l’Óssa i el Llop es troben en el profund del bosc. No s’havien vist mai, però es fan amics. Caminen junts, atents a tot el que els envolta; exploren el bosc fent servir els seus ulls per veure, les orelles per escoltar, el nas per olorar … A l’hora de acomiadar-se, Óssa s’anirà a hivernar amb la seva família i Llop a córrer amb la manada. Una història que celebra el ritme subtil de la vida quan tenim la mirada oberta al món, i uns als altres.

 

 

Per a nens a partir de 3 anys, però també per a qualsevol lector, un àlbum per llegir amb calma, gaudir amb les imatges, sentir el plaer de caminar en companyia, explorar amb els cinc sentits, atents als colors, les formes, les olors , els sons, el bategar de la natura.

 

Gabriel Gay, autor d’Missatge Important, ens conta una nova aventura en clau de còmic, Vermell i Verd, aquest cop sobre dos personatges que habiten en un semàfor. Vermell i Verd compleixen amb el seu treball, i ho fan perfectament; un s’encarrega de dir SÍ, i l’altre de dir NO. Però un bon dia, sembla que no estan gens d’acord, es barallen, i ¡PUUUUM! La ciutat entra en caos. Els cotxes, les motos i els vianants no saben si toca passar o aturar-se, i fins i tot els animals estan desorientats.

 

Entre ensurts, rialles i cops d’efecte, Gabriel Gay dóna vida als personatges lluminosos dels semàfors, aquests senyors de color vermell i verd que són de gran ajut per al trànsit vial, sempre que no s’enfadin entre ells.

 

Benvinguda, primavera! Bona lectura!