Novetats octubre 2019

11.10.2019

Ja estan disponibles les novetats d’octubre:

La reina de la nit, de Pep Molist i Mandana Sadat

La sorpresa de la Nandi, d’Eileen Browne

La nit de la Nandi, d’Eileen Browne

La reina de la nit és un conte de bona nit adreçat als més petits. És tard. En Teo i el seu pare tornen a casa en bicicleta, però han de pedalar amb força per arribar abans que caigui la nit! Mentre conversen, les paraules i les sensacions del camí encenen la imaginació. Pep Molist s’inspira en el poema de Goethe Erlkönig per crear una història plena d’emoció, amb paraules senzilles, onomatopeies i final feliç. Al ritme de la bicicleta, el camí de tornada a casa es converteix en una aventura.

 

La sorpresa de la Nandi ens porta per primera vegada en català un dels personatges més estimats de la LIJ internacional, creat el 1994 per Eileen Brown. La Nandi porta un regal a la seva amiga Tindi, una cistella plena de fruita deliciosa: una pinya, un alvocat, una guaiaba, una banana, una taronja, un mango i un maracujà. En arribar a casa de la Tindi, la cistella és plena de… mandarines? La més sorpresa en veure-ho és ella mateixa. Una història brillant amb paisatges i fauna de l’Àfrica meridional.

I seguim al món de la Nandi amb més aventures! La Nandi està convidada a passar la nit a casa de la Tindi. Les dues amigues estan emocionades perquè passaran una nit soles, però quan s’acosta l’hora de dormir, la Nandi està una mica nerviosa. Se senten sorolls molt estranys! La Tindi diu que és la seva família, que és molt sorollosa, però només el lector podrà descobrir qui feia tant xivarri… Amb riques il·lustracions, La nit de la Nandi convida a llegir en veu alta a l’hora de dormir, tot descobrint animals nocturns de l’Àfrica Meridional.

 

Bones lectures!